Over ons

Wij zijn twee vrienden en tot begin 2012 hebben we geen tijd, geld en behoefte gehad om te beginnen met motorrijden. Ookal is het voor ons beiden een droom geweest om ooit een grote tourmotor te bezitten en tochten te maken.

Voor Martin deed zich begin 2012 de mogelijkheid voor om eindelijk eens het traject in te stappen voor het behalen van zijn motorrijbewijs (en zijn droom motor aan te schaffen), Pjotr sloot zich daarbij aan en samen besloten ze om een begin te maken met het behalen van het begeerde A rijbewijs.

Martin heeft zijn droom motor, de Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide, kunnen aanschaffen. Pjotr daarentegen had de mogelijkheid om zijn droom motor, de Honda Goldwing GL1500 SE, van zijn vader over te nemen. Deze heeft met gemengde gevoelens afscheid genomen van de Goldwing, maar gezien zijn lichamelijke gesteldheid, was er geen andere optie.

Vanaf het moment dat we onze eerste lessen gestart zijn totdat de dag komt dat we niet meer in staat zijn een motorfiets te besturen, zullen we onze vorderingen en avonturen op dit blog plaatsen. We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van dit blog zoals wij de vrijheid van het motorrijden zullen ervaren.

Martin & Pjotr

3 gedachten over “Over ons”

  1. Leuk om te lezen.
    Heb zo’n vermoeden dat er hier wel binnenkort 2 brute motors door de straat zullen rijden!
    Succes mannen!

  2. Leuk mannen, heel veel succes met de examens straks.
    En met de droommotor komt het ook allemaal wel goed.
    Bij mij heeft het ook maar een jaar geduurd voor hij voor de deur stond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com