Tijd?!?

Twee berichten eerder had in het nog over een gelukkig 2018. Nu is het alweer November en zit voor ons het motorseizoen er weer op. Evenals 2017 heb ik veel te weinig gereden en daar baal ik best wel een beetje van. Maar de schuld ligt hoofdzakelijk bij mijzelf. Te veel tijd willen spenderen aan andere activiteiten waardoor er voor het rijden op de motor te weinig overblijft.

Mijn laatste ritje was, 6 November, een korte tocht over de Ketelmeerdijk, via Ketelhaven naar Dronten en zo de laatste tankbeurt in Swifterbant alvorens de motor voor de komende periode in de garage te plaatsen. Dan schiet het alweer hard op naar 2019.

Laten we hopen dat het een beter motorjaar wordt (voor mij) en dat ik wat mooie tochten op mijn naam kan schrijven. Wellicht dat ik hier nog wat hoogtepunten van afgelopen jaar post, want ik heb wel gereden, alleen niet alles beschreven.