Garmin power

Zoals jullie gelezen hebben, heb ik voor mijn verjaardag een Garmin navigatiesysteem gekregen. Ik had alles al op de motor gemonteerd behalve de stroomaansluiting. Afgelopen vrijdagavond heb ik mezelf aangespoord om de motor gewoon even deels te demonteren en de kabel van de aansluiting naar het stuur te leiden.

Het valt niet mee. Eerst moest de zijkanten eraf, vervolgens de rugsteun. Daarna kan ook de buddysit verwijderd worden.

Buddysit en zijkant

De fusebox openmaken en de kabels aan de Accessory Terminal bevestigen. 5A zekering op z’n plek duwen.

Fusebox

 

Kabel langs de binnenkant van de dummy tank naar het stuur leiden.

Rechterkant

Vervolgens vastmaken aan de Garmin beugel.

Beugel

Alles helemaal zelf gedaan. Ik vind het nogal knap voor een individu die niet gewend is om aan motoren te sleutelen. De motor zit ook weer in elkaar zonder onderdelen over te houden en alles werkt prima.

Een gedachte over “Garmin power”

Reacties zijn gesloten.