Navigatie

Mijn verjaardag viel in het afgelopen weekend. Van mijn vrouw heb ik een Garmin Zumo 350LM navigatiesysteem gekregen voor op de motor. Hier ben ik echt heel blij mee. Nu kan ik ook, zonder dat ik van te voren een hele route moet uitzoeken, gewoon gaan rijden. Tevens het uitzetten of downloaden van routes behoord tot de mogelijkheden.

Garmin Zumo 350LM
Garmin Zumo 350LM

Martin is ook in het bezit van een Garmin en daarmee kunnen we dus exact dezelfde routes gebruiken.

Ik ben druk bezig om het apparaat te leren kennen en heb daarbij al gebruik gemaakt van de gratis instructievideo’s van Mr. GPS (Hans Vaessen) die op YouTube te vinden zijn. Mr. GPS is zelf ook aardig thuis in de Zumo 340/350 en heeft in zijn video’s een paar aardige tips die reuze handig (kunnen) zijn. Kijk maar eens naar onderstaande video.

Deze video is een gratis bonus video die ook te vinden is op de vier uur durende video cursus ‘Basecamp voor Motorrijders’. Ik denk dat ik deze cursus maar eens ga aanschaffen om nog beter met Basecamp te kunnen werken.

Vanavond maar eens de bevestigingsbeugel op de motor monteren en kijken hoe we de power van het apparaat het beste kunnen aansluiten.

Hopelijk kunnen Martin en ik spoedig eens een rit maken met onze toerbuffels.