Bijna jubileum

Het is nu bijna een jaar geleden dat Martin en ik ons rijbewijs A hebben gehaald (Martin 10 Juli en ik 1 Augustus). Martin is nu druk bezig eindelijk zijn felbegeerde Harley thuis te krijgen en dat duurt waarschijnlijk niet lang meer.

Ook is het voor ons beide een beetje een hectische tijd waardoor een aantal zaken nog niet op ons blog zijn verschenen. De Elfstedentocht en mijn rit met het GWF in Friesland. Van de Elfstedentocht is wel ons filmpje te zien (hier en op YouTube) en van het Friesland weekend is het filmpje bijna klaar. Dat hou je nog van ons tegoed.

Zodra de Harley van Martin eindelijk bereden kan worden door de rechtmatige bestuurder, zullen we de naam van ons blog iets aanpassen. We zijn dan niet echt ‘verse’ bikers meer. Enfin… even een woordje van mij om te laten weten dat we nog steeds rijden!

2 gedachten over “Bijna jubileum”

  1. Misschien een leuke nieuwe naam voor het blog; Seats and Sofa’s.
    Omdat we van die rijdende bankstellen hebben hahahaha.

  2. Om ons niet te laten verwarren met de bankstellengigant (misschien gaan ze zeuren over het gebruik van de naam), zou ik er dan liever ‘Bikers and Sofa’s’ van maken. šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.