Eindelijk!

Het is zover… in navolging van Martin, die de zijne reeds 3 weken geleden haalde, heb ik gisteren ook met een positief resultaat het rijexamen voor de motor afgelegd. Nu gaat het leren rijden echt beginnen, maar voordat ik op de motor kan stappen moet er nog wel wat geregeld worden. Het fysieke rijbewijs moet aangepast worden (duurt 5 werkdagen) en de verzekering moet geregeld worden. De motor is momenteel wel verzekerd, maar wordt nu nog door mijn vader betaald. Nu ik officieel mag rijden, ga ik dat vanzelfsprekend zelf allemaal doen.

Vanaf nu dus geen berichten meer over lessen, examens en dergelijke. Met ingang van vandaag gaan we het hebben over het daadwerkelijk touren met de motor. Het eerste hoofdstuk van ons ‘Biker Blog’ is daarmee afgesloten. Op naar de meer interessante verhalen…

2 gedachten over “Eindelijk!”

  1. Pjotr,
    Gefeliciteerd met je rijbewijs!!
    En nu maar genieten en rustig aan he?
    Een goldwing ziet er wel uit als een ouwe lullen motor maar ik verzeker je dat er voldoende power in zit om de stoplicht sprintjes te winnen.

  2. Hehehe, dat geloof ik graag. Laat ik nu maar eerst even rustig wennen aan de fiets. Ik kan 9 augustus mijn rijbewijs ophalen (en dus eindelijk op de motor rijden) en 11 augustus meteen meerijden in een rit via het forum.

Reacties zijn gesloten.