Initiële start

Hallo beste lezers,

Wij zijn twee vrienden die de 40 gepasseerd zijn. We hebben beide de ambitie gehad om motor te rijden sinds de dag dat we oud genoeg waren. Helaas is het er nooit van gekomen om ons motorrijbewijs te halen. Dit jaar (2012) hebben we het besluit genomen om daar iets aan te doen en eindelijk dat A-tje op het rijbewijs te krijgen. Op 17 maart zijn we gestart met praktijklessen en op 2 april hopen we ons theorie-examen met positief resultaat af te ronden. Hopelijk duurt het daarna niet al te lang voordat we ons gelicenseerde motorrijders mogen noemen.

De motoren waarop we willen gaan rijden, zijn al bekend. Martin heeft voor de Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide gekozen en Pjotr gaat voor de Honda Goldwing GL1500 SE van zijn vader.

We hebben dit blog opgezet voor de lol en houden jullie hiermee op de hoogte van voortgang en trips die we willen gaan maken.

See you on the road!