Start 2014

Vandaag heb ik de motor onder de hoes vandaan gehaald en de motor een lichte poetsbeurt gegeven. Daarna even een stukje gereden om te kijken of alles in orde was. Ik heb even een korte film gemaakt van het startklaar maken van de motor.

Waarschijnlijk zal ik binnenkort toch nog even bij Sturgis in Andijk langsgaan voor een na-wintercheck. Dit heb ik vorig jaar ook gedaan maar toen zijn ook meteen de banden vervangen.

Ik geloof dat Martin er ook over zit te denken om zijn motor uit de opslag te halen. Laten we zeggen; Motorseizoen 2014 is van start!

Is het al voorjaar?

Als het zo doorgaat, zouden we onze motoren binnenkort al uit de stalling halen. Het is wel een hele zachte winter geweest. Vorig jaar heb ik de wing op 4 maart uit zijn winterslaap gehaald en het ziet er naar uit dat die mogelijkheid er ook dit jaar weer in zit. Nog twee weken en dan zitten we alweer in de meteorolgische lente. Als het weer goed is, zal ik zeker de motor uit zijn slaap halen en kijken of alles goed de winter doorgekomen is.

Ik denk dat Martin met net zo’n spanning zit te wachten tot er weer op de motor gestapt kan worden om weer lekker een jaar te kunnen rijden.

Ik heb een evenementen kalender toegevoegd aan de site zodat we hierin kunnen aangeven wanneer er interessante ritten te rijden zijn.

Hopelijk gauw weer wat meer leven in ons blog. Het duurt niet lang meer…