Voorversterker

Zoals vele lezers van ons blog waarschijnlijk wel weten is Metal de favoriete muziek van Martin en mij. Helaas beschikt mijn Goldwing niet over de juiste apparatuur om CD’s of MP3’s af te spelen. Wel heeft mijn vader ooit een audiokabel laten aanleggen zodat je een externe bron (iPod/iPhone, MP3 speler, etc.) via de koptelefoon uitgang kunt aansluiten.

Nu bezit ik een MP3 spelertje (geweldig ding) en de accu houd het erg lang vol, maar het volume dat doorgegeven wordt naar mijn radio is net te laag. Zelfs met de begrenzer uitgeschakeld is het niet genoeg. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een voorversterkertje welke gewoon tussen de Aux van de radio en de MP3 speler geplaatst kan worden. Deze heb ik gevonden:

FIIO Fujiyama E6
FIIO Fujiyama E6

Het is de FIIO Fujiyama E6 en wordt opgeladen via USB en zou het zo’n 10 uur vol moeten kunnen houden. Het heeft zelfs 3 equalizer presets aan boord. Op diverse websites, online shops en fora krijgt hij enorm hoge waarderingen. Ik heb hem besteld en hoop dit binnenkort even lekker te kunnen testen.